Otto Meri Markkinatalous on köyhän paras ystävä

Kaikki blogit puheenaiheesta Erottaminen

Onko Halla-ahon uhkaus erottaa kannattajakorttien allekirjoittajat lainmukainen?

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on uhannut erottaa kaikki Sinisen tulevaisuus -yhdistyksen kannattajakorttien allekirjoittajat puolueestaan. Halla-aho totesi, että "meillä on hyvin painavat perusteet tulkita sellainen (kannattajakorttien allekirjoittaminen) puoluetta vahingoittavaksi toiminnaksi". Onko toisen yhdistyksen puolueeksi rekisteröimistä koskevan kannattajakortin allekirjoittaminen kuitenkaan lainmukainen peruste erottaa puolueesta?

Case-Kittilä; kunnallishallinnon kummajainen

Pohjois-Suomen hallinto-oikeus on kumonnut 4.2.2016 antamallaan päätöksellä Kittilän kunnanvaltuuston päätöksen 17.11.2014 § 59 kunnanjohtaja Anna Mäkelän virkasuhteen irtisanomisesta.

Kuka erottaisi Putkosen perussuomalaisista?

Putkosen lausunto siitä, että puolue alkaisi juristien avulla ja veronmaksajien rahoilla (puoluetuki) käymään toimittajien kimppuun ja rajoittamaan heidän toimintaa on möläytys, siinä kuin mikä tahansa möläytys.

Median kaataminen ja suitsiminen muutaman juristin avulla ei tule onnistumaan. Tavoite on mahdoton.

Putkonen on tullut tunnetuksi puolueen sisällä siitä, että aina kun joku puolueen jäsen ja edustaja nostetaan möläytyksestä median hampaisiin on työmies Putkonen vaatimassa jäsenen erottamista "koska se hajoittaa ja vahingoittaa puoletta".

Jehovantodistajien perhearvot

Forssan lehdessä 18.6.2015 oli kirjoitus jehovantodistajien perhearvoista. Asia särähti korvaan kun vähänaikaa sitten isäni erotettiin seurakunnasta sisarusteni valheellisten todistusten myötä. Jehovantodistajissa erottaminen tarkoittaa myös totaalista eroa perheestä jos erotetun perhe on järjestön jäsen. Perheenjäsenet eivät saa ottaa yhteyttä eikä tervehtiä kohdatessa. Takaisin seurakuntaan pääsee nöyryytyksen kautta. Tarkoittaa että erotetun pitää käydä kokouksissa kaksi kertaa viikossa kuukausien ajan eikä kukaan seurakunnasta saa häntä tervehtiä eikä ottaa katsekontaktia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä